Kariyer Merkezi - Müdürün Mesajı

Sevgili Gençler,
      Üniversitemizin amaç ve hedefleri doğrultusunda, öğrenci ve mezunlarımızın kariyer gelişimlerinde katkı sağlamayı hedefleyen merkezimiz Mayıs 2020 yılında kurulmuştur. SBTÜ Kariyer Merkezi olarak öğrencilerimizin yeteneklerinin gelişimine katkıda bulunmak, kariyer seçimlerini bilinçli bir şekilde yapmalarına destek vermek; stajlar, teknik geziler, eğitimler, konferanslar, sektör fuarlarına katılım sayesinde iş hayatını tanımalarına ve onların mezun olmadan önce ve mezun olduktan sonra iş dünyasına hazır olmalarını sağlamak, çağın gereklerine uygun, hayatın içinde ve geleceğin dünyasında başarılı olacak bireyler yetiştirmektir.
      Tüm öğrencilerimizin ve mezunlarımızın istedikleri zaman uğrayabilecekleri ve kariyerleri ile ilgili her türlü konuda danışabilecekleri merkezimize bekliyoruz.

Dr.Öğr.Üyesi Betül KAFKASLIOĞLU YILDIZ
    Kariyer Merkezi Müdürü